LEDIG STILLING:

VårtOslo søker etter en god key account manager

Søknadsfrist: 31. januar

Publisert

Osloavisen VårtOslo ser etter en person som er dyktig til å tenke penger og salg. En som sørger for at journalistene og redaksjonen kan ha ryggen fri til å tenke på det de kan best, å lage god journalistikk.

VårtOslo er Oslos største lokalavis og dekker det som skjer her. Vi lager nyheter, reportasjer og historier om hverdagen i Oslo og lokalmiljøene i byen. Vi ønsker å være nært på oslofolks hverdag.

Vi skriver om trikken, om det lokale hockeylaget, om sykkelveiene, om politikerne i bystyret, om byggearbeidene som aldri tar slutt, om konsekvensene av korona, om utestedene i lokalmiljøet – rett og slett de små og store historiene som fargelegger byen vår hver dag.

Vår primære inntektskilde er annonsesalg. Og når det gjelder annonser er det hovedsakelig to typer salg som gjelder: Salg av innholdsannonser og bannerannonser, som publiseres i avisen.

Konseptsalg

Personen vi søker etter må forstå og ha erfaring med konseptsalg. Han eller hun må evne å forstå annonsekjøperens utfordringer og behov og deretter plukke opp telefonen og pitche et salg. Eller avtale et møte med de ansvarlige i den aktuelle virksomheten og bli enige om hvordan VårtOslo kan hjelpe til med markedsføringen.

Du bør ha drevet med lignende salg tidligere, og det er en fordel med relevant utdanning.

Det er flott om du har tanker om hvordan annonsemarkedet utvikler seg. Har du også egne ideer til nye annonseprodukter, er det velkomment. Du vil bli ansvarlig for å videreutvikle annonseavdelingen.

Flytende norsk muntlig og skriftlig er et krav. Jobben er på heltid. Og vilkårene er gode.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 31. januar

Arbeidsgiver: VårtOslo As

Sted: Schweigaards gate 34C

Stillingstittel: Key account manager

Stillingsprosent: 100%

Ansettelsesform: Fast

Vi tilbyr

· Kontor i Oslo sentrum

· Mulighet for å påvirke salgsmetodene

· Fast lønnet og provisjonsbasert stilling

· Fulltidsjobb

Slik søker du

Skriv en søknad med noen setninger om deg selv og hvorfor du ønsker å bli en del av VårtOslos team. Legg ved en CV og evt referanser. Send søknaden til: [email protected]

Søknadsfrist: 31. januar

Tiltredelse: Snarest

For mer informasjon, ta kontakt med redaktør Vegard Velle, på [email protected] eller tlf: 93256832.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Fact: Click to add text

Powered by Labrador CMS