LEDIG STILLING:

Vil du bidra til at et av Norges største fornybarselskap blir klima- og naturpositivt innen 2035?

Har du kompetanse innen rapportering og brenner for bærekraftig utvikling?

Hafslund utvider bærekraftsteamet, og vi søker deg som engasjeres av god bærekraftrapportering og som vet at god rapportering er viktig for å nå ambisiøse mål.

Hafslund jobber for en verden i balanse og har mål om å bli bransjeledende på bærekraft.

Med 130 års erfaring innen fornybar energi, en ambisiøs vekststrategi og mål om å bli både klima- og naturpositivt innen 2035, er bærekraft høyt på agendaen.

Vi ser nå etter deg som er engasjert, strukturert og som vil bidra til å løfte selskapets arbeid og rapportering på bærekraft.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 02.09.2022

Arbeidsgiver: Hafslund AS

Sted: Oslo

Stillingstittel: Teamleder rapportering bærekraft

Stillingsprosent: 100%

Ansettelsesform: Fast

Stolte tradisjoner

Hafslund er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892.

Hver dag går mer enn 650 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en verden i balanse - med fornybart.

Hafslund eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på ca. 21 TWh, som gjør konsernet til Norges nest største kraftprodusent.

Hafslund eier 50 prosent av Eidsiva Energi, og dermed halvparten av Elvia, Norges største nettselskap med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som leverer bredbånd og fjernvarme. Eidsiva Energi er medeier i Hafslund Eco Vannkraft AS.

Norges største

Datterselskapet Hafslund Oslo Celsio er Norges største fjernvarmeselskap og er i gang med å bygge verdens første karbonfangstanlegg for avfallsforbrenning på Klemetsrud.

Gjennom forretningsområdet Ny Energi, jobber Hafslund med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge.

Hafslund har en klar vekststrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Powered by Labrador CMS